Loading Events
This event has passed.

Δημιουργικός χορός για αγόρια και κορίτσια από 3-4 ετών.

Τετάρτη 17.30-18.30

Απαραίτητη κράτηση θέσης στο 2106543435 ή στο dancescape@dancescape.gr

Ο Δημιουργικός Χορός χρησιμοποιεί ως εργαλείο, τη μουσική και την κίνηση, τις εικόνες, την φαντασία προκειμένου να άγει, να οδηγήσει το άτομο, στον δρόμο της ανάπτυξης μιας άρτιας και ολοκληρωμένης κιναισθητικής αντίληψης.

Όλες οι αισθήσεις διεγείρονται ταυτόχρονα επιτρέποντας στο σώμα να ανταποκριθεί σε αυτά τα ερεθίσματα μέσω της κίνησης. Σε βάθος χρόνου αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την όξυνση των αισθήσεων, τη διεύρυνση της αντίληψης του ίδιου μας του σώματος, την αρμονική κίνηση στο χώρο. Τα παιδιά πειραματιζόμενα με ηχητικά και κινητικά ερεθίσματα διευρύνουν τη φαντασία τους. Μαθαίνουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσω της κίνησης και του χορού. Αναπτύσσουν από πολύ νωρίς το αίσθημα και την ανθρώπινη ανάγκη της κοινωνικοποίησης. Τους διοχετεύεται το αίσθημα της αυτοπειθαρχίας και των οφελών της.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Δημιουργικού Χορού είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται σε μια παραγωγική και δημιουργική ώρα, μέσα στην οποία γυμνάζονται, ψυχαγωγούνται, εξερευνούν και συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία του μαθήματος!

Αποτελεί την πρώτη γνωριμία σε μικρά παιδιά που θα επιλέξουν να γνωρίσουν το μοναδικό κόσμο της παραστατικής τέχνης του χορού, είτε του κλασικού είτε του σύγχρονου.

Share This Story, Choose Your Platform!