Το μάθημα του σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής (τεχνική Limon, τεχνικές Release) που γυμνάζουν, ενεργοποιούν και συντονίζουν το σώμα, αναπτύσσουν την εγρήγορση και τη συνειδητοποίηση του. Εξερευνούμε τους άξονες, τα επίπεδα, τη δύναμη, τον έλεγχο, την ισορροπία, την αδράνεια, την ορμή, την επαφή, τα αντίθετά τους.

Με το κομμάτι του αυτοσχεδιασμού ανοίγουμε στην δημιουργικότητα, την απελευθέρωση, την χαρά της κίνησης, χωρίς περιορισμό, χωρίς κριτική, χωρίς πρότυπα, σε ένα περιβάλλον αποδοχής, σεβασμού και αγάπης για το σώμα, την κίνηση και τους άλλους. Αυτοσχεδιάζουμε, χορογραφούμε μόνοι, σε ζευγάρια, με την ομάδα. Η ατομικότητα, η διαφορετικότητα, η αυθεντικότητα του καθένα είναι η συμβολή του στην ομάδα και τη δημιουργική διαδικασία.

Σώμα συνειδητότητα επιλογές

Κίνηση χαρά ελευθερία

Χορός πληρότητα ολότητα

για ενήλικες

Μπαλέτο, σύστημα Vaganova

Το μάθημά μας απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-8 χρόνων. Πρόκειται για την ηλικία που σταδιακά ξεκινά να χτίζεται η τεχνική του μπαλέτου με σεβασμό στο σώμα που αναπτύσσεται. Σκοπός μας είναι τα παιδιά να αποκτήσουν καλή στάση σώματος, ισορροπία και ευλυγισία, μαθαίνοντας να ελέγχουν το σώμα τους και αποκτώντας αρμονία στις κινήσεις τους. Να κατανοήσουν την έννοια της πειθαρχίας και να λειτουργήσουν μέσα σε μία ομάδα.
Να ανταποκριθούν στη μουσική και το ρυθμό, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους και μέσα από όλα αυτά να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και την κοινωνικότητά τους.

Δημιουργικός Χορός για αγόρια και κορίτσια

Σύγχρονος Χορός

Ballet

Pilates

Η μέθοδος Pilates είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος γυμναστικής που αποτελείται από ένα σύστημα διατάσεων και ασκήσεων που δυναμώνουν το μυικό συστημα.

Yoga

Γιόγκα σημαίνει ένωση, ένωση με τον αληθινό Εαυτό!

Ένα μοναδικό μάθημα Γιόγκα με τον Brian Schock  που συνδυάζει 5 Element Yoga, Iyengar και Ashtanga…

Qigong

Στo Qigong  χρησιμοποιούνται αργές, απαλές κινήσεις οι οποίες όμως μπορούν να  δημιουργήσουν τεράστια ενέργεια. Αυτή η ενέργεια βελτιώνει την κυκλοφορία, ανακουφίζει από την ένταση και το στρες, μειώνει τον πόνο και αποσυμφορίζει από τα αρνητικά συναισθήματα…

Qi Dance

Το μάθημα του Qi Dance (Τσι Ντανς) δημιουργήθηκε από τον Brian Schock και την Βικτωρία Νούμτα και είναι μια συνάντηση του Qigong και του  αυτοσχεδιαστικού- αυθεντικού χορού.