Μπαλέτο ενηλίκων.
Το μπαλέτο αποτελεί την πρώτη κωδικοποιημένη απόδοση της εκλεπτυσμένης κίνησης. Σε ένα μάθημα μπαλέτου, ο μαθητευόμενος χορευτής, έρχεται σε επαφή με τον κόσμο και τις ποιότητες του κλασικού χορού. Ακολουθώντας πιστά τις αρχές της τεχνικής αυτής, το σώμα γυμνάζεται και δυναμώνει. Αποκτά δεξιοτεχνία και αντίληψη. Ο ρυθμός, οι κατευθύνσεις, η μουσικότητα και η πλαστικότητα της κίνησης, περνούν από το σώμα στην ψυχή και στον νου.
Ένας από τους στόχους της διδασκαλίας του κλασικού χορού είναι, ο χορευτής/μαθητής να κερδίσει μια βαθιά σωματική και εσωτερική ισορροπία.
Με σεβασμό στις αρχές του μπαλέτου και την εφαρμογή τους στην σύγχρονη προσέγγιση του χορού, στόχος είναι ο χορευτής/μαθητής να αποκτήσει γερή τεχνική ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα την σπουδαία φιλοσοφία που κρύβει ο κλασικός χορός, αναπόσπαστο εφόδιο για ολόκληρη την ζωή του.
Στο μάθημα χρησιμοποιούμε το ρώσικο σύστημα Vaganova και το επίπεδο είναι αρχάριο, μεσαίο.

για ενήλικες

Σύγχρονος Χορός & Αυτοσχεδιασμός

Το μάθημα του σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής (τεχνική Limon, τεχνικές Release) που γυμνάζουν, ενεργοποιούν και συντονίζουν το σώμα, αναπτύσσουν την εγρήγορση και τη συνειδητοποίηση του…

Dance-Body Dynamics

Το μάθημα βασίζεται στις βασικές αρχές κίνησης του σύγχρονου χορού και των πρακτικών Somatics (πρακτικές που εφαρμόζουν την ανατομική και  μυοσκελετική φυσιολογία και βιομηχανική του σώματος). Είναι ένας έξυπνος συνδυασμός δυναμικών ασκήσεων και κινήσεων ακριβείας στο πάτωμα και μετακινήσεων στον χώρο…

Ballet

Μάθημα μπαλέτου για ενήλικες, όπου διδάσκονται οι βασικές αρχές του κλασικού μπαλέτου σε βάθος και με τεχνικές απαιτήσεις στην εκτέλεσή τους. Το μάθημα εστιάζει στην ορθοσωμία και στην χορευτικότητα του ατόμου και βασίζετε στο σύστημα Βαγκάνοβα.

Έχει κλασική δομή, ζέσταμα – μπάρα – κέντρο και τα κλασικά προτερήματα της μυϊκής ενδυνάμωσης και του νευρομυϊκού συντονισμού.

Contact Improvisation

Επαφή, αποδοχή, υγεία, έκφραση, επικοινωνία, χαρά

Το μάθημα βασίζεται στις βασικές αρχές κίνησης του Contact improvisation, των πρακτικών Somatics (πρακτικές που εφαρμόζουν την ανατομία και τη μηχανική του σώματος) και του σύγχρονου χορού…

Yoga

Γιόγκα σημαίνει ένωση, ένωση με τον αληθινό Εαυτό!

Ένα μοναδικό μάθημα Γιόγκα με τον Brian Schock  που συνδυάζει 5 Element Yoga, Iyengar και Ashtanga…

Pilates

Η μέθοδος Pilates είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος γυμναστικής που αποτελείται από ένα σύστημα διατάσεων και ασκήσεων που δυναμώνουν το μυικό συστημα.

Qi Dance

Το μάθημα του Qi Dance (Τσι Ντανς) δημιουργήθηκε από τον Brian Schock και την Βικτωρία Νούμτα και είναι μια συνάντηση του Qigong και του  αυτοσχεδιαστικού- αυθεντικού χορού.

Qigong

Στo Qigong  χρησιμοποιούνται αργές, απαλές κινήσεις οι οποίες όμως μπορούν να  δημιουργήσουν τεράστια ενέργεια. Αυτή η ενέργεια βελτιώνει την κυκλοφορία, ανακουφίζει από την ένταση και το στρες, μειώνει τον πόνο και αποσυμφορίζει από τα αρνητικά συναισθήματα…