Το μάθημα του Qi Dance (Τσι Ντανς) δημιουργήθηκε από τον Brian Schock και την Βικτωρία Νούμτα και είναι μια συνάντηση του Qigong και του  αυτοσχεδιαστικού-αυθεντικού χορού.

Προσφέρεται αποκλειστικά στο Χοροχώρο.

Είναι μια βαθιά εκφραστική και απελευθερωτική δουλειά με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Το μάθημα γίνεται  στα αγγλικά με μετάφραση στα ελληνικά αν χρειαστεί.

Brian Schock (Qigong, Qi Dance, 5 Element Yoga, μουσικός)

Το Qi Dance δημιουργήθηκε όταν, κατά τη διάρκεια χορευτικών διαλογισμών το σώμα μου ενστικτωδώς και αυθόρμητα ξεκίνησε να χρησιμοποιεί φόρμες από το Qi gong. Μετά από πολλούς διαλογισμούς συνειδητοποίησα ότι…..

Το Qi Dance είναι ο καλύτερος τρόπος να βιώσει κάποιος τη συνειδητότητα που προσφέρει το Qigong, ταυτόχρονα με την ελευθερία και την έκφραση που προσφέρει ο χορός.  Οι συμμετέχοντες θα μάθουν βασικές κινήσεις για την καλλιέργεια και την χαλιναγώγηση του Τσι /Qi (life force energy- ζωτική ενέργεια). 

Έπειτα, με ειδικά επιλεγμένη μουσική, θα αρχίσουν να εξερευνούν αυτή την προσωπική, πρωταρχική ενέργεια μέσα από τη συνεχή εναλλαγή του γιν-γιανγκ. Τελικά οι συμμετέχοντες, θα βελτιώσουν-μετασχηματίσουν την κίνηση από προσεκτική εσωτερική αναζήτηση, σε αυθεντική και εκστατική εξωτερική έκφραση!

για ενήλικες

Σύγχρονος Χορός & Αυτοσχεδιασμός

Το μάθημα του σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής (τεχνική Limon, τεχνικές Release) που γυμνάζουν, ενεργοποιούν και συντονίζουν το σώμα, αναπτύσσουν την εγρήγορση και τη συνειδητοποίηση του…

Dance-Body Dynamics

Το μάθημα βασίζεται στις βασικές αρχές κίνησης του σύγχρονου χορού και των πρακτικών Somatics (πρακτικές που εφαρμόζουν την ανατομική και  μυοσκελετική φυσιολογία και βιομηχανική του σώματος). Είναι ένας έξυπνος συνδυασμός δυναμικών ασκήσεων και κινήσεων ακριβείας στο πάτωμα και μετακινήσεων στον χώρο…

Ballet

Μάθημα μπαλέτου για ενήλικες, όπου διδάσκονται οι βασικές αρχές του κλασικού μπαλέτου σε βάθος και με τεχνικές απαιτήσεις στην εκτέλεσή τους. Το μάθημα εστιάζει στην ορθοσωμία και στην χορευτικότητα του ατόμου και βασίζετε στο σύστημα Βαγκάνοβα.

Έχει κλασική δομή, ζέσταμα – μπάρα – κέντρο και τα κλασικά προτερήματα της μυϊκής ενδυνάμωσης και του νευρομυϊκού συντονισμού.

Contact Improvisation

Επαφή, αποδοχή, υγεία, έκφραση, επικοινωνία, χαρά

Το μάθημα βασίζεται στις βασικές αρχές κίνησης του Contact improvisation, των πρακτικών Somatics (πρακτικές που εφαρμόζουν την ανατομία και τη μηχανική του σώματος) και του σύγχρονου χορού…

Yoga

Γιόγκα σημαίνει ένωση, ένωση με τον αληθινό Εαυτό!

Ένα μοναδικό μάθημα Γιόγκα με τον Brian Schock  που συνδυάζει 5 Element Yoga, Iyengar και Ashtanga…

Pilates

Η μέθοδος Pilates είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος γυμναστικής που αποτελείται από ένα σύστημα διατάσεων και ασκήσεων που δυναμώνουν το μυικό συστημα.

Qi Dance

Το μάθημα του Qi Dance (Τσι Ντανς) δημιουργήθηκε από τον Brian Schock και την Βικτωρία Νούμτα και είναι μια συνάντηση του Qigong και του  αυτοσχεδιαστικού- αυθεντικού χορού.

Qigong

Στo Qigong  χρησιμοποιούνται αργές, απαλές κινήσεις οι οποίες όμως μπορούν να  δημιουργήσουν τεράστια ενέργεια. Αυτή η ενέργεια βελτιώνει την κυκλοφορία, ανακουφίζει από την ένταση και το στρες, μειώνει τον πόνο και αποσυμφορίζει από τα αρνητικά συναισθήματα…